Sandra Stark

Masseur
Sandra Stark
Masseur

Ben je nieuw met massages of er al liefhebber van? Hoe dan ook, in mijn studio creëer ik samen met jou de ervaring die jij nodig hebt om je veilig en gehoord te voelen.

Ik wil dat je een moment voor jezelf hebt om te ademen en je innerlijke kracht te vinden door totale ontspanning, los te laten, en de afname of verdwenen van pijn. Ik geef jouw lichaam de ruimte en tijd om af te komen van de dagelijkse stress en eisen. Na een intakegesprek onder het genot van een kopje thee of koffie bespreken we jou wensen en behoeften en maak ik een massage fitting voor jou of je kunt kiezen uit de reeds bestaande massagemogelijkheden.

Ik kan je eigen massageolie mengen met essentiële oliën voor:

◇ een persoonlijke ervaring
◇ een diepere ontspanning
◇ een activerende werking
◇ voor een droge huid
◇ of om cellulitis te verminderen (alleen in combinatie met een diepe weefselmassage nuttig)

Mijn massages voor jou:

○ Ontspannend massage met olie of etherische oliën
○ Hot stone
○ Bamboe
○ Meridiaan
○ Bindweefsel
○ Sport- en yogatechnieken voor meer mobiliteit en stretching

Gediplomeerd masseur

Zolang ik me kan herinneren, ben ik me bewust van de kracht van fysieke aanraking. Ik heb het altijd fascinerend gevonden hoeveel geborgenheid, veiligheid, comfort, vertrouwen, kalmte en genegenheid er kan worden overgebracht door slechts één aanraking. Daarom heb ik een geweldige 3-jarige massageopleiding gevolgd en ben ik met 3 diploma’s afgestudeerd met uitstekend resultaat.

Behandeling op maat

Ik vind het belangrijk om iedereen de massage-ervaring te bieden die iemand nodig heeft of wil. Ik hanteer een holistische benadering en behandel mijn klanten en hun behoeften. Samen zoeken we naar de massage die bij mijn cliënt past en waarbij hij zich prettig voelt en het beste resultaat ervaart.

inloggen