Rianne Willemsen

Projectmanager
Rianne Willemsen
Projectmanager

Ik ben Rianne, creatieve en strategische denker én doener. Loyaal, nieuwsgierig, een verbinder, probleemoplossend en een tikkie eigenwijs.

Het is mijn missie om een betere wereld achter te laten. Daarom zet ik mijn jarenlange ervaring als creatieve marketing- en communicatiespecialist en projectmanager in voor maatschappelijke organisaties, impactmakers en changemakers. Kortom: mensen die net als ik óók voor die mooiere wereld gaan en impact willen maken. Op mens én natuur.

Of het nu gaat om een marketingstrategie of een nieuwe huisstijl, copywriting, het organiseren van een event of het realiseren van een project. Ik help je graag! Zowel op strategisch niveau als in de praktische uitvoering. Als tijdelijk onderdeel van een team of juist in de aansturing ervan. Ik breng de rust en de structuur waar jij naar verlangt. Natuurlijk Geregeld.

Impact maken als rode draad

De afgelopen 15 jaar heb ik, zowel in loondienst als zelfstandig, meerdere succesvolle events georganiseerd, vele impactvolle projecten en campagnes ontwikkeld en gerealiseerd en talloze teksten geschreven voor nieuwsbrieven, websites, social media en ander promotiemateriaal. De laatste 10 jaar vooral voor maatschappelijke organisaties en goede doelen, omdat ik daar de meeste voldoening uit haal. Ik noem mijzelf ook wel ‘mooie dingen doener’ en ‘mogelijk-maker’.

De kracht van samenwerken

Ik word blij van de eerste lentezon, blote voeten in het natte gras, het strand, de flow waar je in komt als je samen aan iets moois werkt, een woordspeling die raak is, spontane ontmoetingen en de moestuin waar we onze eigen groentes oogsten.

Ik geloof heel erg in de kracht van samenwerken, ieder vanuit zijn eigen expertise en ervaring. Elkaar aanvullen. Samen groeien. Daar krijg ik energie van!

Voel je een match, neem gerust contact op, dan drinken we een kopje koffie of maken we een wandeling om meer over elkaar te weten de komen.

inloggen