Mercedes van Meurs

Kinder-, Tiener- en Gezinscoach
Mercedes van Meurs
Kinder-, Tiener- en Gezinscoach

In mijn Beleefkompas coachpraktijk help ik kinderen bij allerlei spanningen, zoals slaapproblemen, een vol hoofd, bij faalangst, heftig verdriet, boosheid, overprikkeling, sensitiviteit, maar ook bij spanningen op school, zoals stress voor de toetsweek, piekeren, je buitengesloten voelen, bij een (mogelijke) schoolwissel of leerproblemen. Daarnaast help ik bij gevoelens van onmacht, lichamelijke pijn, rouw, verdriet, angsten en andere zorgen.

Met een kort coachtraject voelt jouw kind zich weer veerkrachtig, weerbaar en vol zelfvertrouwen! En jullie als ouders ervaren met de tips en tools (die ik aansluitend bij jullie hulpvraag geef) snel meer rust in huis.

De Emotional Freedom Technique (EFT) is een tapping techniek die ik vaak inzet om “het overgelopen emmertje” te legen. Daarnaast zet ik jullie kind door middel van mindsettraining en weerbaarheidstechnieken weer in zijn/ haar kracht, wat direct uitwerkt op hoe je kind in het leven staat. Een gespreks-sessie “Op-de-kaart” en/of een “Opstelling” (zowel voor ouders als kinderen mogelijk) geven direct inzicht, waardoor je ook hier met hernieuwde kracht verder gaat. Ik geef je waar passend visualisaties of meditaties die krachtig werken of ontspanning geven, ook voor thuis. Kortom, In een kortdurend coachtraject krijg je bij Beleefkompas SKILLS FOR LIFE!

Mijn achtergrond

Na 20 jaar als sportdocente, mindfulnesstrainer, kinderyogadocente en Rots & Water-trainer mij te hebben ingezet, begeleid ik nu met veel enthousiasme kinderen, tieners en ouders in korte persoonlijke coachtrajecten. De tools die ik pas veel later leerde om met vervelende gedachten en nare gevoelens om te gaan, gun ik elk kind NU! Zodat ieder kind in zijn / haar KRACHT in het leven staat. Kijk voor de mogelijkheden op mijn Beleefkompas-site Waar ik van hou? Ik geniet van lekker gek doen met mijn kinderen. Ik tennis graag en… ik schrijf ook groep 8-musicals. (kijk maar eens op www.beleefkompasmusicals.nl). Ik hou van leren van andere culturen, zeker daar waar ze op een mooie manier met moeder aarde omgaan: Peru met haar Pachamama heeft mijn hart gestolen.

Doe mee aan de loting voor een gratis “Op-de-kaart-sessie”

Elke maand speciaal voor VONK en de WIJK geef ik 2x een gratis “Op-de-kaart-sessie”. Gewoon, omdat ik graag voor onze VONK wijk wat wil betekenen en jij misschien wel nieuwsgierig bent naar hoe ik werk. Elk vraagstuk kan je met mij op de kaart leggen. Iedereen is dus welkom! Jij gaat met hernieuwd inzicht naar huis! Meld je telkens voor de 1e van de maand aan voor de loting van de volgende maand bij info@beleefkompas.nl. Wil je liever ONLINE kennismaken met mijn manier van coachen en hoe ik je nu al kan helpen meer rust te voelen in het opvoeden en hoe je je kind meer vertrouwen kan geven, kies dan voor de ONLINE-training-voor-ouders “Meer Rust In Huis”

inloggen