Laura Visser

Grafisch ontwerp en Webdesign
Laura Visser
Grafisch ontwerp en Webdesign

Grafisch ontwerper, webdesigner, beeldmaker, communicatie specialist. Mijn ontwerpkenmerken zijn kleur en vriendelijkheid, ik word vaak gevraagd voor projecten die een warme, menselijke uitstraling mogen hebben.

Eenvoudige websites maak ik zelf met behulp van Wordpress. Complexere websites maak ik in samenwerking met programmeurs Ik werk sinds 2003 als webdesigner / grafisch ontwerper. Ik denk graag mee over de mogelijkheden en functies van een website. Naast mijn ontwerpwerk doe ik ook tekst redactie en social media. Voor elk ontwerp creëer ik een nieuwe wereld, waarin het fijn is. Ik houd erg van kleine details, kleur, decoratie, fotocollage die juist dat extra geven. Ik maak het liefst ontwerpen waar je vrolijk van wordt.

Volledige service

Ik ben opgeleid als grafisch ontwerper aan de Kunstacademie in Utrecht. Sinds 2003 werk ik als zelfstandig ontwerper / webdesigner voor vele opdrachtgevers, zoals RTL, de Publieke Omroep, het Concertgebouw. Voor een aantal bedrijven doe ik al vele jaren alle visuele communicatie, van de website tot de folders. Ik vind het leuk om een hele lijn neer te zetten voor een bedrijf, zodat alles dezelfde boodschap uitstraalt. Ik bemoei me graag met alles.

Persoonlijk

Naast mijn ontwerpwerk heb ik een passie voor persoonlijke ontwikkeling en meditatie en volgde vele trainingen en retraites in Nederland en India.

inloggen