Janneke van den Heuvel

Fotograaf
Janneke van den Heuvel
Fotograaf

Hey, ik ben Janneke: branding fotograaf voor creatieve ondernemers. Met mijn fotografie help ik ondernemers om hun unieke verhaal te vertellen, mensen te inspireren en een positieve impact te maken op deze wereld. Ik ben ervan overtuigd dat er geen ideaalbeeld zou moeten bestaan voor jouw leven, looks of karakter. Sterker nog, ik moedig je aan om de unieke jij aan de wereld te laten zien en te gaan staan voor jouw verhaal! De wereld kan wel wat meer kleurrijke mensen en creatieve impactmakers gebruiken. Dus waar wacht je nog op? Show them your story!

Janneke + Fantasie= Studio Jantasie

Met mijn aanstekelijke enthousiasme, ongeremde creativiteit én passie om mensen te inspireren, breng ik meer kleur in de wereld. Al meer dan 15 jaar ben ik fotograaf, waarvan 9 jaar als creatieve ondernemer.

Droom Groots

Samen kleurrijke beelden creëren die net zo inspirerend zijn als jij, en ons meenemen in jouw verhaal. We laten jouw passie en persoonlijkheid door het beeld schitteren! Daarnaast wil ik mensen helpen om hun grote dromen om te zetten in kleine stapjes. Mijn motto? Droom Groots. Wil je samen shooten? Samenwerken? Of heb je een andere vraag? Laat gerust een bericht achter. Jouw bericht is de brandstof voor mijn creativiteit! Ik duik meteen in je verhaal. Tot snel!

inloggen