Arnoud van den Heuvel

Kwartiermaker communicatie

Vanaf het begin – 2019/2020 – ben ik een beetje betrokken bij VONK: oprichtster Marileen Fabels vroeg me toen om het logo van VONK te ontwerpen. Als grafisch ontwerper ben ik verbonden met het Hilversumse Duurzaamheidsnetwerk Hilversum100 en via de bijeenkomsten en De Duurzame Dagen kwamen we de VONKers van de Larenseweg 139 regelmatig tegen.

Doe Het Niet Zelf
Bijna maandelijks organiseer ik ergens in Nederland een Doe Het Niet Zelf avond. Dat zijn gezellige en nuttige avonden waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten, samen eten en elkaar ter plekke helpen met hun vaardigheden. De eerste DHNZ-avond bij het nieuwe VONK was leuk en gezellig, dus er komen vast nog wel meer van die avonden.

Communicatie
Voor VONK / LW30 verzorg ik nu de communicatie. Dat houdt in dat ik de socials bedien, deze website beheer, af en toe een persbericht de wereld in stuur en activiteiten aanmaak op de website. Organiseer je ook een activiteit waar je anderen bij wilt uitnodigen? Stuur me de ‘wie, wat, waar, wanneer en eventuele kosten’ dan plaats ik ‘m voor je bij Activiteiten.

Broedplaats
Ik hoop voor VONK dat het die vrije broedplaats wordt waar Hilversum zo naar snakt. Waar iedereen mag zijn wie hij wil en waar creativiteit, duurzaamheid en ondernemerschap het leven vieren.

Kwartiermaker communicatie