Reparatienetwerk Hilversum

Ben jij reparateur, professional of hobbyist, en/of heb jij een onderneming gespecialiseerd in reparaties? Dan is deze kennismakingsavond wellicht interessant voor jou.

Woensdagavond 22 mei organiseert Hilversum100 i.s.m. Hilversum Repareert een inspirerende avond voor alle reparateurs in Hilversum. Het is een avond om elkaar te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Ook kijken we hoe reparateurs kunnen profiteren van een reparatienetwerk in Hilversum.

We zetten samen de eerste stap richting een reparatienetwerk in Hilversum. We gaan in gesprek met elkaar, horen wat er speelt en waar behoefte aan is.

Repareren in Hilversum

Hilversum Repareert is een initiatief van de gemeente Hilversum en  Hilversum100. Samen met inwoners, reparatiebedrijven en andere ondernemers willen we  de reparatie van elektronische apparaten, meubels en kleding stimuleren. De initiële focus van het project lag bij de bewoners. Dit breiden we graag uit door reparatiebedrijven en andere partijen in de stad meer te betrekken.

Het betrekken begint met een netwerk van reparateurs waar onderlinge kennis wordt gedeeld, mogelijke samenwerkingen worden verkend en aangegaan en reparatie ondernemers zo veel mogelijk worden geïnformeerd en verder geholpen.

We zijn dan ook erg benieuwd welke behoeften er leven onder reparateurs.

Deze eerste kennismakingsbijeenkomst biedt alle ruimte en gelegenheid elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Dus kom op 22 mei zodat we gezamenlijk de eerste stap kunnen zetten richting een reparatienetwerk in Hilversum.

Aanmelden via: https://hilversum100.nl/event/hilversum-repareert-kennismakingsbijeenkomst/