Cartoon- en striptekenen

Altijd al een een striptekenaar willen zijn? Grijp je kans en schrijf je in voor een van de twee cartoon- en stripteken workshops!

Leer in twee uur tijd veel tips, trucs en materiaalkennis van tekenaar en illustrator Bart Koelemaij. Samen ga je aan de slag om de basics van een simpel maar expressief stripverhaal of cartoon te leren en loop je de deur uit met jouw eigen gemaakte strip!

Wanneer? Dinsdag 29 oktober 

Tijd? 10.30 – 12.30 en van 13.30 – 15.30 uur

Waar? VONK in de Wijk (tekenstudio van Bart Koelemaij), Larenseweg 30 in Hilversum

Kosten? Geen, we verwachten dat je nadat je jezelf hebt opgegeven ook aanwezig bent.

Voor wie? Jongeren tussen de 11-18 jaar.

Docent? Tekenaar en illustrator Bart Koelemaij geeft deze twee workshops.

Inschrijven? Schrijf je in vóór 24 oktober via info@zilverenkei.nl. Schrijf in de mail je naam, telefoonnummer, om hoeveel deelnemers het gaat, je leeftijd en bij welke les (van 10.30 of 13.30 uur) je je inschrijft. 

Over de Zilveren Kei

Ben je tussen de 11 en 18 jaar, woon je in Hilversum en wil je komende herfstvakantie jouw talent ontdekken of verdiepen? Wees dan welkom bij Create Your Talent van de Zilveren Kei!

We bieden je (gratis) workshops aan die gegeven worden door kunstenaars en makers uit het werkveld.
Wat dacht je van een Stop Motion film maken, je eigen tas of T-shirt zeefdrukken. Altijd al een eigen Tiny house willen ontwerpen en bouwen als maquette of leren graffiti spuiten a la Banksy door middel van een door jou zelf ontworpen stencil? Of wil je leren hoe je het beste een cartoon of strip tekent? Dat kan allemaal bij de Zilveren Kei Create Your Talent! Ervaring is niet nodig.

Benieuwd naar het Programma? Check dan snel de site van zilverenkei.nl

Er is een maximum aan aantal deelnemers per workshop, dus geef je snel op voor 24 oktober via info@zilverenkei.nl

inloggen