Groet & Ontmoet vanaf 4 september iedere maand

Iedere 1e woensdag van de maand van 13.00 tot 15.00 uur kun je bij VONK in de wijk op de Larenseweg 30 terecht voor een gezellige, informatieve en/of creatieve bijeenkomst. Groet en ontmoet elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee.

Initiatief? Bespreek het!
Bewoners uit postcode 1221 zijn welkom om vragen, ideeën of initiatieven uit de buurt te bespreken met Els Köse van Versa Welzijn.

Weggeefwinkel
De VONK Weggeefwinkel gaat van start. Een gratis winkel voor kleding maar ook voor andere spullen. Hoe de winkel precies gaat werken, moet duidelijk worden aan de hand van nog op te stellen bepalingen. Idee is dat er goede kleding en accessoires doorgegeven kunnen worden en ook bruikbare apparaten, serviesgoed, verzorgingsproducten, speelgoed, spellen, etc.

Energierekening omlaag
Bewoners die vragen hebben over hun energierekening, het omlaag brengen daarvan en over welke maatregelen ze zouden kunnen nemen, kunnen in gesprek met Iris van het Duurzaamheidscentrum en ook met Hans – energieklusser – die praktische adviezen geeft.

Workshop
En iedere keer verzorgt een andere VONKer een creatieve workshop. Materialen zijn aanwezig.

Groet & Ontmoet is een samenwerking van Versa Welzijn, EnergieKlusser aan huis, Het Duurzaamheidscentrum Hilversum en VONK in de wijk.

inloggen