Paul Niemeijer

Interim manager | advies, regie & realisatie
Paul Niemeijer
Interim manager | advies, regie & realisatie

Clipp helpt bedrijven en organisaties (weer) op weg met eenvoudige en concrete oplossingen. Clipp doet dit met de intentie tot een duurzaam partnership om klanten te helpen op koers te blijven.

Clipp is altijd op zoek naar eenvoud en de essentie om complexe zaken terug te brengen tot de kern. Bij Clipp overzien we snel het speelveld, temporiseren als dat nodig is en brengen we beweging op de goede momenten. Dit alles om organisaties en bedrijven (weer) op weg te helpen met concrete oplossingen. De aanpak is zakelijk en resultaatgericht met de nadruk op wederzijds vertrouwen en het centraal stellen van de mensen en het proces. Met humor en aandacht worden bruggen gebouwd om mensen mee te nemen in de verandering. De nadruk ligt op wederzijds vertrouwen om het roer om te gooien door het opzetten en realiseren van een duidelijk proces voor een product of dienst. Het resultaat is blije en betrokken medewerkers, tevreden klanten, en een beter presterende en toekomstbestendige organisatie of bedrijf. Sleutel tot succes is aandacht voor: People, Product, Process en Profit.

Mijn achtergrond

Ik ben altijd op zoek naar eenvoud en de essentie om complexe zaken terug te brengen tot de kern. Ik overzie snel het speelveld, kan temporiseren als dat nodig is en beweging brengen op de goede momenten. Dit alles om organisaties en bedrijven (weer) op weg te helpen met concrete oplossingen. Dat doe ik met de intentie tot een duurzaam partnerschap om klanten te helpen op koers te blijven. In de rol van interim manager, projectmanager of programmamanager heb ik opdrachten gedaan in de strafrechtketen en het veiligheidsdomein bij de Raad voor de Rechtspraak, het Openbaar Ministerie en de Gemeente Amsterdam.

Klaar voor de volgende stap?

Als selfmade man heb ik universitaire praktijkervaring en combineer dat met een sterk logisch en procesmatig inzicht. Ik kom het beste tot mijn recht als regie en realisatie nodig is om een bedrijf of organisatie te helpen een (volgende) stap te maken.

inloggen