Noor Khattou

Mediator en opsteller
Noor Khattou
Mediator en opsteller

Een conflict kan diep ingrijpen in het leven van mensen en hun naasten. Als geregistreerd mediator en opsteller begeleid ik (vanaf 2016) mensen in deze onrustige fase van hun leven naar meer rust en overzicht. Dit doe ik, onder andere, door de dynamiek zichtbaar te maken en waar nodig hen deze door middel van een opstelling te laten ervaren. Hierdoor ontstaat vaak ruimte en beweging, waardoor zij zelf tot inzicht en een passende oplossing komen.

My Mediation helpt de balans te (her)vinden!

Mediator en opsteller

Opgeleid als jurist heb ik mij jarenlang bezig gehouden met juridische geschillen bij de rechtbank. Daar heb ik ervaren dat achter iedere zaak menselijke emoties schuilen en dat de problemen zich vaak niet beperkten tot het juridisch geschil.

Mijn aanpak is het bieden van begeleiding op maat. Ondanks mijn kennis en ervaring als jurist (strafrecht en familierecht) en specialisaties als mediator (familie en arbeid), ben ik van mening dat de juridische achtergrond en/of kader van het conflict minder relevant is. Ieder mens met een conflict (intern / extern) vraagt om een afgestemde unieke aanpak. Wanneer alles er mag zijn, wordt de diepere laag zichtbaar en ontstaat beweging.

Sinds 2020 begeleid ik ook (familie)opsteller. Ik begeleid mensen 1 op 1 of in een groep, organiseer opstellingen dag(delen) waar mensen aan deel kunnen nemen.

Blijf in je kracht

Ik geloof in de oneindige kracht en mogelijkheden die wij als mensen bezitten. Regie en verantwoordelijkheid nemen voor datgene waar we invloed op hebben maakt dat wij in onze kracht kunnen blijven, ongeacht de uitdagingen waar we als mens mee te maken krijgen. Het is mijn passie om mensen hiervan bewust maken en in verbinding te brengen.

Zelf blijf ik krachtig in balans door in verbinding te blijven met mijzelf en met anderen om mij heen. Ik vorm samen met mijn man, onze dochter en zijn oudste dochter (in co-ouderschap) een gezellig gezin. Naast wandelen in de natuur in de vroege ochtend zoek ik de stilte op en doe aan yoga en mediteer. Zo geniet ik van de kleine dingen, omdat deze uiteindelijk de grootste dingen zijn.

inloggen