Organisatie:

Het Zeeplokaal

 
 

 

Over

Het Zeeplokaal is ontstaan uit de liefde voor pure ingrediënten zonder poespas. Eigenaresse Thijske was al enige tijd bezig met minder plastic te gebruiken, meer te hergebruiken en tweedehands te kopen, maar was zich eigenlijk nog niet écht bewust wat er in een gemiddelde shampoo of douchegel zit. Totdat ze  rode uitslag kreeg van een haastig meegenomen budget douchegel. Bij nader onderzoek bleek het een hele waslijst aan ingrediënten te zijn (inclusief agressieve schuim verbeteraars). Oeps, dit stond wel heel ver van haar liefde voor natuurlijke en handgemaakte producten. Dat moest anders kunnen.
In januari 2017 maakte zij voor het eerst zeep... in een cakevorm. De cakevorm is inmiddels ingeruild voor handzamer gerei. 

ZEEP VAN HET ZEEPLOKAAL
Elke zeep die voor jou wordt gemaakt heeft als uitgangspunt heerlijk verzorgend te zijn én goed voor moeder natuur. Elke zeep van het Zeeplokaal is plantaardig en dus 100% vegan friendly. De zepen zijn vrij van sulfaten zoals SLS en SLES. Puur natuur it is. 

We kiezen ervoor geen palmolie te gebruiken vanwege de negatieve impact van de palmolie-industrie op dier en natuur. We werken zoveel mogelijk met biologische ingrediënten. Kortom: handgemaakte zeep, lokaal gemaakt. Back to basics.

Je kunt je bestelling via onze webshop ook afhalen in het atelier (je ontvangt een mail na het plaatsen van je bestelling met afhaalmogelijkheden). Volg het zeep avontuur via Instagram

Credits foto: Tumbleweed & Fireflies Photography | Eva Krebbers