Jule de Wolf

Organisatie:

Juuls yoga

 
 

 

Over Jule

In de Raja yoga, ook wel koninklijke yoga genoemd wordt o.a. gebruik gemaakt van asana’s oftewel houdingen. Deze yogahoudingen worden iets langer aangehouden om op die manier dieper in contact te komen met dat wat er zich in het lichaam afspeelt. Je leert de mogelijkheden en de beperkingen van het eigen lichaam te ervaren, zonder oordeel en zonder mening over hoe het zou moeten zijn. Een prachtig hulpmiddel daarbij is de adembeweging. Door met aandacht in het lichaam te zijn bij de adembeweging en deze te blijven volgen (ook als je voor de 100ste keer door gedachten wordt meegesleept, keer je steeds weer terug), komt er uiteindelijk rust in het hoofd.

Vele yogahoudingen maken de rug en ademspieren soepel, waardoor de adembeweging volledig en makkelijk door het lichaam stroomt. Aan het eind van de adembeweging ervaar je een kleine adempauze. In die pauze rusten het lichaam en de geest en kan het zelfhelend vermogen van het lichaam zijn werk doen.

Mijn lessen zijn laagdrempelig, iedereen kan meedoen, zelfs zittend op een stoel. Yoga nodigt uit en laat zien wat aandacht doet. Tijdens de les hoef je even géén prestaties te leveren, alleen de aandacht voor wat er is en wat mogelijk is. Je bent actief bezig en tegelijkertijd ervaar je de ontspanning. Terug naar de basis en van daaruit verder in vertrouwen…..

Eind 2020 ben ik afgestudeerd aan de Yoga Academie Centrum de Haan, Divine Life Society, Bussum. Sindsdien geef ik les op verschillende plekken in Bussum. Het werd tijd om ook les in Hilversum, mijn woonplaats, te geven en het liefst in mijn buurt.

Heb je zin om wat hierboven verteld wordt ook te ervaren? Kom dan langs bij Vonk in de Wijk, Larenseweg 139, 1221 CL in Hilversum. Vanaf 16 september zal ik iedere vrijdagochtend les geven. Raja yoga van 10.15 uur tot 11.15 uur. Neem een matje of doek mee en draag gemakkelijke kleding.

Een losse les kost 12,50, je kunt ook een 10 strippenkaart aanschaffen van 110 euro. 

Laat even weten of je komt en mail mij: jule.dewolff@xs4all.nl