Kitty en Dennis

Organisatie:

Golden Girls Creative Studio

 
 

 

Over Kitty en Dennis

GOLDEN GIRLS CREATIVE STUDIO

Bij deze naam denk je: wat zouden ze doen? We  doen  activiteiten waarin we zo veel mogelijk oude materialen en spullen hergebruiken, opknappen en restylen. We geven alles een "Golden" glow. Graag nemen we je mee in onze passie  door middel van workshops waarin je zelf  ook aan de slag gaat en gaat creëren. Je kan bij ons terecht voor interieuradvies, creatieve workshops, kinderfeestjes of een Art piece . Wil je meer weten kijk dan op onze website www.goldengirlscreativestudio.nl hier vind je ook de webshop. Je kan ons ook volgen op Facebook en Instagram: dan ben je altijd op de hoogte van alle nieuwe spullen en activiteiten!

Kitty

Creatieve Doener, Up- cycle, Recyclen, Vintage, Muziek, Reizen, Interieur advies, Marketing en Communicatie Specialist, Pedagogisch zorgverlener;

Blij wordt ik van de jacht naar mooie vintage woonaccessoires. Dit zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe items te koop hebben in onze webshop en winkel Golden Goodz bij VONK

Verf, hout, stof, glas, servies, papier het maakt niet uit. Met alles valt iets nieuws en unieks te maken. Dit geef ik graag door via onze workshops, stylingadvies en kinderfeestjes. Ik neem je mee in de wereld van recyclen en customizen. Van het opknappen van een oud meubelstuk tot het maken van kussens en tasjes van oude spijkerbroeken: alles kan.

Het inrichten, herinrichten van een huis is mijn grote passie, hier maak ik zoveel mogelijk gebruik van bestaande materialen en spullen van de bewoners.

 

Dennis

Graffiti specialist, DJ, Rapper, Sociaal Pedagogisch zorgverlener. Passie voor woord, letters, kleur, graffiti, mensen, verf, hiphop & muziek.

Al deze kwaliteiten gebruikt ik tijdens de graffiti workshops en kinderfeestjes. In een paar uur de deelnemers meenemen in de cultuur van graffiti, tags en pieces. Daarna samen aan de slag met spuitbussen en kan een ieder zijn eigen persoonlijke werk maken. Ik gebruik ook graffiti om petten, jassen, schorten en gympen te customizen. Interesse om een eigen kledingstuk te laten bewerken: laat het ons weten.

Samen nemen we ook Art piece of Graffiti opdrachten aan om onder andere een muur, pilaar, trappenhal op kantoor, werkplaats of gewoon thuis om te toveren tot een uniek stuk.

 Samen met Kitty zoeken we naar gave en unieke vintage spullen voor onze webshop en winkel. En je zal mij ook treffen in VONK als je gezellig komt winkelen of kennismaken.