kangoo jumps

Aanvang:

kangoo jumps

Jamila geeft Kangoo jump, een sprankelende workout waarbij je speciale schoenen draagt. De Kangoo jumps zijn een soort skeelers, maar in plaats van wieltjes zitten er een soort springveren op. Door de vering belast je je gewrichten minder tijdens de les dan bij een reguliere workout. 

Kangoo Jumps® is een explosieve workout gegeven op Kangoo Jumps rebound boots. Tijdens een les, gegeven door Internationaal trainer Jamila Boutou, word je op de tofste, nieuwste beats meegenomen in een te gekke, freestyle interval workout. Terwijl je een leuke choreo aanleert, bouw je een super conditie op, werk je aan een juiste lichaamshouding en krachtige spieren. Maar bovenal, het is gewoon een fun workout die je even alles doet vergeten en een hoop endorfine bij je losmaakt.

Voor de stoere kids is het Kangoo Discovery™ programma ontwikkeld waarbij kinderen op een sportieve en plezierige manier werken aan de coördinatie, uithoudingsvermogen en zelfbeeld. 

Ze biedt bij Vonk een live les aan in 2 groepen: 8 t/m 12 jaar 13 t/m 17 jaar Jamila zorgt voor schoenen, dus het enige dat je hoeft mee te nemen is een goed humeur. ;) Data en tijden volgen nog, maar je kunt je vast opgeven met als berichtonderwerp: "kangoo jump 8-12" of "kangoo jump 13-17"