Over

Wij zijn een gezinnetje van drie: Maikel (37), Fleur (32) en Woods (bijna 1,5). Samen hebben we besloten om ons leven op te fleuren en in het kleine het grote te gaan ontdekken door in een tinyhouse te gaan wonen.

Voor Woods geboorte hadden we het al vaker met elkaar over een kleiner en simpeler bestaan dat meer in verbinding is met de natuur. Na zijn geboorte werd die wens alleen maar groter en hebben we de sprong in het diepe genomen. We zeiden onze baan op en verkochten het huis. Daarvoor in de plaats kochten we een tinyhouse en kozen voor een andere baan waarbij we minder stress ervaarden. Tevens wilden we ons tijd duurzamer in delen door minder te werken, zodat er meer ruimte ontstond voor samen zijn met elkaar.

Vonk is voor ons een fijne plek om dit avontuur met gelijkgestemden te starten en omringd te zijn met creatieve mensen. Daarbij hebben we daar waar we graag zijn, de natuur, om te hoek zitten en is het centraal gelegen voor vrienden en familie.

Onze wens voor de toekomst is om een mooie plek te vinden waarbij we nog meer in en met de natuur kunnen leven. Hiervoor kijken we ook over de grens in Zweden.

Vind je het leuk om ons avontuur te volgen? Volg ons op instagram: Fleurjeleven