Blue LOOP Originals

 
 

 

Over Blue LOOP Originals

Ron van het bedrijf Blue Loop Originals: "In VONK is een kamer ingericht als Blue ROOM. De ruimte is bekleed met panelen van oude spijkerbroeken die voor de verandering eens niet chemisch behandeld zijn. Deze zorgen voor geluidsisolatie zodat daar op rustige wijze vergaderd kan worden. Bovenal, het is zo logisch om materialen her te gebruiken, juist als het beter is voor de leefomgeving.

Dat is prachtig, maar het kan nog veel mooier. De afgelopen jaren zijn we in staat gebleken om textiele afvalstromen een hoogwaardig tweede leven te geven in de vorm van allerlei soorten iconische kledingstukken. Denk aan een visserstrui uit Harlingen gemaakt van oude wollen truien, of een flipflop van oude sportschoenen of een t-shirt van je oude spijkerbroek.

Wij zijn nieuwsgierig, houden niet van de status quo van de kleding industrie en zetten die maar wat graag volledig op de kop.

Onze kleding is te vinden bij een selecte groep bevriende retailers en online. Bij deze vrienden mag je ook je oude spijkerbroek inleveren.

Recycle met ons mee!"