Lonneke Schaap

Organisatie:

FLRD Atelier

 
 

 

Over Lonneke

Hoi! Ik ben Lonneke en een paar jaar geleden ben ik FLRD Atelier gestart. Het begon eigenlijk als hobby. Van jongs af aan maak ik al kleding en ik heb een grote liefde voor flared broeken. Ik begon met het dragen van een aantal zelfgemaakte broeken en toen kreeg ik steeds meer vraag vanuit mijn omgeving. Ik merkte dat vooral de vraag naar flared broeken op lengte groot was en zo is FLRD Atelier ontstaan.

Binnen FLRD Atelier doe ik bijna alles zelf. Van het zoeken naar de mooiste, duurzame stoffen, het maken van de broeken t/m de website en het schieten van de productfoto's. Een klein deel van de broeken maak ik nog zelf, maar door de grote hoeveelheid, werk ik nu samen met een prachtig atelier in Nederland.

Ik werk zoveel mogelijk met duurzame stoffen en van het restmateriaal maak ik scrunchies. Alle stoffen die ik verkoop zijn gecertificeerd en gestest op schadelijk stoffen. Het liefst zou ik met alleen natuurlijke materialen, maar het lastige is dat er vaak toch wat synthetisch materiaal aan te pas moet komen omdat de broeken stretch bevatten. Toch probeer ik hierin altijd de beste keuzes te maken wat betreft duurzaamheid en is de kwaliteit van stoffen erg belangrijk zodat de broeken een lang leven mee kunnen!

Mijn missie? Meer zelfliefde voor vrouwen, van alle maten en lengtes. Echte schoonheid komt namelijk van binnenuit. Een mooie broek gaat hier niks aan veranderen, maar kan hier zeker wel aan bijdragen!

Sinds kort heb ik een super mooie ruimte achterin bij VONK, hier ben ik helemaal happy mee. Mocht je een keer kennis willen maken of door de broeken collectie willen snuffelen, laat het me vooral weten en je bent meer dan welkom! 

Je kunt mijn broeken avontuur ook volgen via Instagram @flrd-atelier. 

Liefs,
Lonneke