Gezocht: startende ondernemers in de categorie winkel of dienstverlening

Gezocht: startende ondernemers in de categorie winkel of dienstverlening

Hoe meer mensen we naar Vonk kunnen laten komen, hoe meer mensen in aanraking komen met alle vormen van duurzaamheid. En hoe kan je meer mensen naar je plek laten komen? Precies, door er iets aan te bieden!

Daarom zijn we op zoek naar een starter die op zoek is naar goedkope winkelruimte, of iemand die een ruimte zoekt voor zijn/haar/hun dienstverlening, die minstens 2 dagen per week open is voor klanten. De ruimte zal zelf nog moeten worden ingericht, maar er is van alles mogelijk. De oppervlakte is ±12 m2, met de mogelijkheid tot een kleine uitbreiding Het is de bedoeling dat je dit zelf praktisch realiseert (uiteraard in overleg en indien nodig met hulp), dus het is fijn als je handig bent of handige Harry’s in je netwerk hebt.

Onze voorkeur gaat uiteraard uit naar iemand die “iets” heeft of doet met duurzaamheid; dit zien wij in de meest brede zin van het woord.

De prijs is afhankelijk van het uiteindelijke aantal m2 en hoe je de ruimte gaat gebruiken; er is in overleg van alles mogelijk.

Interesse? Stuur een mailtje waarin je jezelf en je bedrijf (to be) voorstelt naar hallo@vonkindewijk.nl.