Duurzame kerstbomen

Aanvang:

Duurzame kerstbomen

Dit jaar zijn we weer uitgiftepunt van duurzame kerstbomen. 

Er zijn twee soorten bomen waar je uit kunt kiezen:
- De Servische spar. Deze groene, slanke, puntige bomen met kluit worden in het nieuwe jaar teruggeplant in de natuur waar ze de rest van hun leven mogen blijven staan. 

- De klassieke, zilvergroene bredere Nordmann. Vamwege de penwortel kan deze niet met kluit worden aangeboden. Je hebt dus een kerstboomstandaard nodig om deze te kunnen neerzetten (kan bijbesteld worden bij Duurzame Kerstbomen). In het nieuwe jaar worden deze verhakseld om als compost te dienen. 

Je kunt een boom bestellen via: https://www.duurzame-kerstbomen.nl/vonk-in-de-wijk/
Alle communicatie, betaling etc gaat via hen. 

Uitgifte dagen zijn:
- woensdag 6 december tussen  12:00 - 15:00 
- zaterdag 9 december tussen 12:00 - 15:00 (met kerstmarkt)
- zaterdag 16 december tussen 12:00 - 15:00 

Je bestelt een boom specifiek voor een dag; de bomen worden ook per dag afgeleverd. Je boom op een ander moment of tijdstip ophalen is niet mogelijk. Houd hiermee rekening tijdens het bestellen!

De bomen kunnen worden ingeleverd op zaterdag 6 januari tussen 12:00 - 15:00.

We bieden ook een breng- en haalservice aan. Je kunt kiezen voor 2 ritjes (brengen en halen) of 1 ritje (alleen brengen of alleen ophalen). 1 ritje kost €15 en 2 ritjes kosten €20,- De bomen worden naar je huis gebracht op 6 december, je dient dan dus ook te bestellen vòòr die datum.
Ophalen is op 3 januari.
Om hiervan gebruik te maken dien je na het bestellen een mailtje te sturen naar hallo@vonkindewijk.nl, maar daarin vermeld je bestelnummer, adres, telefoonnummer en welke boom je hebt besteld. 
Let op: we hebben beperkt plek dus bestel op tijd!