Duurzame dagen - vrijdag 7 oktober 07 okt. 2022

Aanvang:

Duurzame dagen - vrijdag 7 oktober

We beginnen de duurzame dagen relaxt met aandacht voor de innerlijke mens.

10:15 - 11:00  proefles slowflow yoga van Tobias
Slow flow yoga is, zoals de naam al doet vermoeden, een rustige les waarin het opmerken en in acht nemen van je eigen grens centraal staat. Iedereen kan meedoen: met of zonder yoga ervaring, dik of dun en van welk geslacht dan ook! De houdingen die we doen komen uit de Vinyasa yoga en zijn, met eventuele aanpassingen, voor iedereen toegankelijk. De proefles duurt een half uurtje. Daarna drinken we nog een kwartiertje een kopje thee en kun je al je vragen stellen. De les kost €5,- incl. thee. Draag makkelijk zittende kleding en geef bij het aanmelden aan of je zelf een matje hebt of niet. Aanmelden doe je door te mailen naar yogamettobias@gmail.com

11:00 - 11:30 proefles Raja yoga van Jule de Wolff
Dan is er de mogelijkheid om een raja yogales mee te maken. Dus blijf gerust nog even in de ruimte. Raja yoga wordt ook wel koninklijke yoga genoemd. Een belangrijk onderdeel van raja yoga zijn de asana’s, de houdingen. De houdingen worden wat langer aangehouden om zo met aandacht dieper in het lichaam te komen. Door de aandacht op de adembeweging te richten breng je ook meteen het hoofd tot rust. Het hoofd en het lichaam, het denken en het voelen worden weer met elkaar verbonden.
Zin om dit te ervaren? Ook deze yogales is laagdrempelig en kan door iedereen worden beoefend (zelfs zittend op een stoel). Deze proefles kost ook €5,- Wil je laten weten of je komt? Graag een mail naar: jule.dewolff@xs4all.nl

18:00 - 20:00 kookworkshop vegan borrelhapjes met Van die vegans
Van die vegans willen laten zien dat plantaardig eten niet moeilijk, en zelfs heel lekker kan zijn!
We ontvangen je met een lekker kopje soep zodat je niet hangry aan het koken begint. We laten je kennis maken met verschillende bijzondere vegan ingredienten, en daarna is het tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken! In een klein groepje maak je in een uur een borrelhapje voor de hele groep. Denk aan vegan gevulde eieren, mini saucijzenbroodjes of een courgetterolletje met zelfgemaakte nonijnsalade. Na het koken gaan we alle gemaakte hapjes natuurlijk samen opeten. 
De workshop kost €20,- en is inclusief soep, hapjes, en een handout met de recepten van alle hapjes die er op de avond gemaakt worden. Drankjes zijn niet inclusief. 
Aanmelden kan tot een week van tevoren (uiterlijk 30 september) via vandievegans@gmail.com