Agenda

Voor kinderen – vetballen maken voor de vogels!

Zelf een vetbol maken in 6 stappen | Vogelbescherming
Samen vetbolletjes maken voor de vogels!

Op 9 januari als je de kerstboom terug komt brengen, hebben wij een leuke activiteit voor kinderen: vetballen maken voor de vogels.

De activiteit is gratis en vindt plaats van 11 tot 13 uur bij Vonk in de Wijk.

Meld je even aan voor deze activiteit via hallo@vonkindewijk.nl dan reserveren wij een plekje voor je. Tot dan!

Voor kinderen – versier je eigen kleine kerstboom!

De versier kerstboom van Klaske Postma http://www.van-hier.com

Op 12 december, tijdens het afhalen van de duurzame kerstbomen https://www.duurzame-kerstbomen.nl/vonk-in-de-wijk hebben wij iets leuks georganiseerd voor kinderen tussen 6 en 12 jaar!

Van biobased materiaal heeft Klaske Postma kleine kerstbomen gemaakt die versierd kunnen worden met stift, verf, draadjes en plaatjes. VONK richt hiervoor een knutsellokaal in waar éen van ons toezicht houdt. Ouders mogen helaas niet mee naar binnen. Het is handig als je je eigen schaar en lijm meebrengt, wij zorgen voor de versieringen.

Via hallo@vonkindewijk.nl kun je je inschrijven voor de volgende blokken:

Tijdsblok 1: van 11:00 tot 12:00

Tijdsblok 2: van 12:00 tot 13:00

Kosten: €8 per versierde kerstboom (contant te voldoen graag)

Tot dan!

Mindfulness en compassie training

Groepscursus met Ingrid Kop

Ingrid Kop Leefstijlcoach

Deze training is verzet met als startdatum 8 februari. Als je je aanmeldt word je op de hoogte gehouden. We hopen je snel te zien!

Vanaf februari kun je meedoen aan de mindfulness- en compassietraining bij Vonk. Een groepstraining van 8 bijeenkomsten verspreid over 3 maanden. Op een duurzame, vernieuwende en inspirerende plek.

Heb je veel stress of misschien een burn-out, of je kamp je met overgewicht? Sta je op de automatische piloot of heb je moeite om te gaan met hinderissen van het leven? Heb je moeite te accepteren, zit je altijd in je hoofd of wil je beter voor jezelf gaan zorgen? Wil je bewuster leven en andere keuzes gaan maken in het leven? Dan is deze training voor jou misschien helpend.

Mindfulness gaat je helpen om vriendelijker en milder naar jezelf en anderen te zijn en bewuster je keuzes te maken omdat je uit de automatische piloot stapt. Vanuit de mindfulness ben je oké zoals je bent, wat je problemen ook zijn. Tijdens de training leer je in het hier en nu op een speciale manier aandacht te geven aan wat er is, zonder oordeel. Compassie of mededogen, is het vermogen om ons betrokken te voelen bij (emotionele) pijn en lijden zonder het weg te willen doen. Betrokken bij zowel onszelf als anderen. Het gaat samen met de wens de pijn te verlichten en de bereidheid om daarin zelf verantwoordelijkheid te nemen. Tussen de trainingen door heb je voldoende tijd om te oefenen. Neem je eigen matje en kussentje mee. Anderhalve meter afstand is gegarandeerd.

De training

8 keer 1,5 uur van 20.00 uur – 21.30 uur

Op maandagavonden bij Vonk in Hilversum, Larenseweg 139 en 2x maal in het bos op zaterdagen

Data: maandag 8 en 22 februari, zaterdag 27 februari in het bos, maandag 4 maart, zaterdag 20 maart in het bos, maandag 29 maart, zaterdag 10 april in het bos, ma 26 april.

Kosten: 200,-

Aanmelden: info@eilandcoaching.nl of 06-24725912 of via de contactpagina

De training gaat door bij voldoende aanmeldingen.