Agenda

Mindfulness en compassie training

Groepscursus met Ingrid Kop

Ingrid Kop Leefstijlcoach

Deze training wordt een paar weken verzet. Als je je aanmeldt word je op de hoogte gehouden van de startdatum. We hopen je snel te zien!

Vanaf november kun je meedoen aan de mindfulness- en compassietraining bij Vonk. Een groepstraining van 8 bijeenkomsten verspreid over 5 maanden. Op een duurzame, vernieuwende en inspirerende plek.

Heb je veel stress of misschien een burn-out, of je kamp je met overgewicht? Sta je op de automatische piloot of heb je moeite om te gaan met hinderissen van het leven? Heb je moeite te accepteren, zit je altijd in je hoofd of wil je beter voor jezelf gaan zorgen? Wil je bewuster leven en andere keuzes gaan maken in het leven? Dan is deze training voor jou misschien helpend.

Mindfulness gaat je helpen om vriendelijker en milder naar jezelf en anderen te zijn en bewuster je keuzes te maken omdat je uit de automatische piloot stapt. Vanuit de mindfulness ben je oké zoals je bent, wat je problemen ook zijn. Tijdens de training leer je in het hier en nu op een speciale manier aandacht te geven aan wat er is, zonder oordeel. Compassie of mededogen, is het vermogen om ons betrokken te voelen bij (emotionele) pijn en lijden zonder het weg te willen doen. Betrokken bij zowel onszelf als anderen. Het gaat samen met de wens de pijn te verlichten en de bereidheid om daarin zelf verantwoordelijkheid te nemen. Tussen de trainingen door heb je voldoende tijd om te oefenen. Neem je eigen matje en kussentje mee. Anderhalve meter afstand is gegarandeerd.

De training

8 keer 1,5 uur van 20.00 uur – 21.30 uur

Op maandagavonden bij Vonk in Hilversum, Larenseweg 139 en 2x maal in het bos op zaterdagen

Data: ma 9 en 23 november, zaterdag 12 december in het bos, ma 4 en 25 januari, za 6 februari in het bos, ma 22 februari en ma 8 maart.

Kosten: 200,-

Aanmelden: info@eilandcoaching.nl of 06-24725912 of via de contactpagina

De training gaat door bij voldoende aanmeldingen.