Categories
Uncategorized

De pot met goud onderaan de regenboog

Wat is jouw pot met goud?

We hadden net de sleutels van VONK gekregen toen een nabuur een foto stuurde met een regenboog die op ons dak eindigde: of we de pot met goud hadden gevonden?

Ik denk het wel. Het is niet het bekende goud, maar goud is het wel. Als je elkaars ideeën kunt delen, praktisch bijstaat met eten, spullen of hulp. 

Iets laat bloeien wat al 10 jaar verwaarloosd is; schoonmaken, opknappen en een kleurrijk tuintje maken, dat straalt ons plezier naar buiten uit.

Plezier met elkaar hebben we vanaf het begin, wat we kleiner of alleen aan het doen waren is nu ingebed in een groter geheel. Enthousiast worden we van de dingen samen te brengen, lokaal te werken, groen, gezond en duurzaam te zijn. Maar ook sociaal steken we onze hand op om samen sterk te zijn en een plek te bieden waar je je thuis kunt voelen.

Jezelf mogen zijn is ook goud, laat dit de plek zijn waar dat kan. Iedereen is welkom.

Het werk wat we doen is verbinden tussen mogelijkheden tussen mensen, tussen initiatieven, fysieke mogelijkheden in bouwen, in de tuin en ook tussen materialen.

Bij ons kan je ideeën opdoen, geïnspireerd raken, iets uitproberen waardoor je ziet/ meemaakt hoe het ook kan, hoe het anders kan zonder al te grote stappen, zonder een grote voetprint en zonder veel geld of die pot met het echte goud.

De waarde ligt ergens anders dat je je goed voelt, gezond voelt, blij wordt van hoe je werkt, hoe je leeft, je dagen eruit zien. Dat je op kleine lokale schaal alles kunt creëren wat je nodig hebt of wat een ander nodig heeft want we delen graag ons goud. 

Wees welkom en stuur jouw pot met goud naar hallo@vonkindewijk.nl

2 replies on “De pot met goud onderaan de regenboog”

Hallo ik ben direct toen jullie in de krant stonden naar de aanvraag gegaan voor een regenton die wordt aangeboden door Hilversum we hebben niets meer mogen vernemen. Gaat dit nog door. We willen er heel graag een

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *